Neptunia klopt buurman Holwierde

Op het sportpark Uitwierde is donderdagavond een oefenwedstrijd gespeeld tussen thuisclub Neptunia en buurman Holwierde. De roodwitten stapten als winnaar van het veld. Het werd 2-1 na een 2-0 ruststand.

De man die nog het meest tevreden met de uitslag was heet Eddy Tuik. De oefenmeester van Holwierde was van mening dat Neptunia een veel grotere uitslag had moeten neerzetten. ‘We hadden geen schijn van kans’, aldus Tuik. Erg zwaar wilde hij ook weer niet aan het verlies tillen. ‘We hadden zeventien spelers meegenomen en de afspraak gemaakt dat iedereen zou spelen. Dan kun je natuurlijk niet verwachten dat het allemaal gestroomlijnd loopt. Je probeert dingen uit. Daar is een oefenwedstrijd voor. Wat dat betreft heb ik wel weer wat dingen geleerd’, vindt de oefenmeester.

Neptunia had halverwege een 2-0 voorsprong genomen door treffers van Darz Abdulrahmann en Kevin reiffers. Na de thee deed Holwierde nog wel wat terug, al was het dan ook niet meer dan een plaagstootje van Sven Beeftink’Hij bepaalde de eindstand op 2-1.

* Neptunia – Holwierde 2-1 (2-0).  Darz Abdulrahmann 1-0; Kevin Reiffers; Sven Beeftink 2-1

 

No Replies to "Neptunia klopt buurman Holwierde"