Eerste wedstrijd voor turnsters SVA

svaturnstersDe turnsters van SVA uit Appingedam hebben tijdens het eerste  deel van de provinciale kampioenschappen NTS A in Tweede Exloërmond een keurige wedstrijd geturnd. 

Om zeven uur in de ochtend vertrokken Nanda van den Berg en Quinty Vriemoedt van SVA Appingedam richting Tweede Exloërmond om daar om kwart over acht aan te treden in hun eerste wedstrijd van het seizoen.

Van den Berg en Vriemoedt, op de foto met rechts van hen Alissa Meis van LSV Loppersum, komen beiden uit in de klasse Senior 4e divisie supl D en ondanks dat beide meiden bonuspunten misliepen door samenstellingseisen, turnden ze een keurige wedstrijd met een respectievelijke zeventiende en elfde plek in een deelnemersveld van 22 turnsters. In wedstrijd drie mocht Floor Kilburn in de klasse Junior 4e divisie supl. E haar uiterste best doen. Zij werd verdienstelijk vierde in een deelnemersveld van 22 turnsters.

De vierde wedstrijd van de dag werd voor de turnsters van SVA Appingedam door Merel Rozema afgesloten in de klasse Jeugd 4e divisie supl. F. Zij behaalde ook uit een deelnemersveld van 22 turnsters een mooie achtste plaats. De vier turnsters kijken positief terug op de wedstrijd en zijn zeer gemotiveerd voor het tweede deel van de Provinciale kampioenschappen op 5 April in Groningen. Daar zullen zij strijden voor een plek op het podium.

No Replies to "Eerste wedstrijd voor turnsters SVA"