Leden Sportfit turnen in Groningen

Een vijftal meiden van Sportfit Delfzijl hebben zaterdag hun NTS A-wedstrijd in Groningen, onder leiding van trainsters Chantal ten Hove en Fleur Medema, geturnd. In de eerste wedstrijd moesten Danara Stoppels en Esther Mulder turnen.

Stoppels turnde een uitstekende wedstrijd en eindigde op de tweede plaats. Ook werden de medailles voor de provinciale kampioenschappen uitgereikt. Hiermee behaalde de Holwierder ook een zilveren medaille. Mulder turnde eveneens een prima wedstrijd, maar door wat kleine foutjes eindigde zij op de zesde plaats.

In de derde wedstrijd mochten Lianne Dijkstra en Melissa Lier zich bewijzen. Laura Oldenhuis kon vanwege een blessure niet meedoen. Dijkstra kwam uit in de categorie senior 3e divisie supplement C. Zij viel buiten de prijzen en eindigde de dertiende plaats. Lier kwam uit in junior 4e divisie supplement E. Hier lagen de punten ook dicht bij elkaar en zij wist als negende te eindigen. Haar trainingsmaatje Floor Kilburn uitkomend voor SVA Appingedam eindigde net boven haar op de achtste plek.

Het wedstrijdseizoen zit er voor een paar meiden al op. Dit weekend heeft Danara Stoppels nog de NK  halve finales in Uithuizen en Laura van Leeuwen ( senior 6e divisie supplement F ) heeft zich op 15 maart geplaatst voor de provinciale kampioenschappen in Leek die op 17 mei plaatsvinden.

 

No Replies to "Leden Sportfit turnen in Groningen"