Ik neem je mee naar Artemis Winsum

De elfde Nationale Sportweek vindt dit jaar plaats van 19 tot en met 26 april. Sportverenigingen, scholen, gemeenten en andere aanbieders van sport en bewegen organiseren in het hele land sportieve activiteiten. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te sporten. Ook Artemis Winsum doet op maandag 20 april en woensdag 22 april mee aan de Nationale Sportweek en wel met een open trainingsavond.

De Nationale Sportweek staat dit jaar in het teken van Ik neem je mee en is verbonden met de Olympische waarde vriendschap. Een thema dat eenvoudigweg betekent dat enthousiaste sporters een sportmaatje meenemen naar hun sportclub, want samen sporten is leuk. Het is een, naar verwachting, effectieve manier om (nog) niet-sporters van de bank te krijgen. Immers, enthousiaste sporters en vrijwilligers zijn de beste ambassadeurs voor de sport. Zo kun je laten zien dat samen sporten hartstikke leuk is.

Op vrijdag 18 april vindt de aftrap van de Nationale Sportweek 2014 plaats in Roermond. Een spectaculaire openingsdag vol sport en entertainment. Maar niet alleen Roermond zet zich tijdens de Nationale Sportweek actief in om iedereen kennis te laten maken met het plezier dat sport kan geven. Ook de sportclubs, sportverenigingen, bedrijven, scholen en iedereen die maar wil laten zien hoe leuk sporten is, zetten hun deuren open, geven sportclinics, demonstaties en organiseren toernooien. En dat doen zij gedurende de gehele Nationale Sportweek.

Artemis Winsum geeft op maandag 20 april van 19.30 tot 20.30 uur en op woensdag 22 april van 19.00 tot 20.30 uur training. Vertrek is vanaf de kleedkamers van vv Hunsingo op het sportcomplex Schilligeham. Iedereen van 16 jaar en ouder kan meedoen aan de open training en zo zelf ervaren hoe leuk het is om (samen) te sporten.

Bij Artemis trainen verschillende groepen, ingedeeld op diverse niveaus, waardoor het voor iedere loper mogelijk is om op eigen niveau mee te doen. Op de maandagavond trainen de recreanten en op de woensdag de meer gevorderden en wedstrijdlopers. In alle groepen staat plezier en beleven aan en door het lopen voorop. Voor meer informatie kaan men ook op de website van Artemis terecht.

De Nationale Sportweek brengt jaarlijks steeds meer mensen op een plezierige manier aan het sporten. De Nationale Sportweek krijgt onder meer steun van BN-ers die als ambassadeur optreden. Onder hen zijn bijvoorbeeld Marco Borsato, Frits Wester, Jochem van Gelder, Ralf Mackenbach, Bart Meijer, Ria Valk en Ellen Hoog.

No Replies to "Ik neem je mee naar Artemis Winsum"