Zwemvierdaagse in Dubbelslag

Zwemverenigingen De Eemsrobben uit Delfzijl en ZPCA uit Appingedam houden van 18 tot en met 21 november gezamenlijk de zwem-4-daagse in zwembad Dubbelslag. Deelnemers kunnen  200, 400 of 800 meter zwemmen. Hierbij gaat het niet om snelheid, maar om het gezellig samen sportief bezig zijn. Het zwembad zal dan ook versierd worden en de zwemmers worden begeleid door sfeervolle muziek. 

Er wordt gezwommen in vier groepen die elk een half uur de tijd hebben. De eerste groep start om 18.00 uur. Op zaterdag 21 november wordt er om 17.00 uur gestart. Leeftijd speelt geen rol bij de zwem-4-daagse, want iedereen met een zwemdiploma kan meedoen. Als beloning lig er na afloop een medaille klaar. Inschrijven kan via zwem4daagsedubbelslag@gmail.com. Bellen mag ook. Het nummer is 06-41656902 (voor 21.00 uur). Ook kan men zich middels het inschrijfformulier aanmelden dat in Dubbelslag aanwezig is. Men kan zich tot en met woensdag 18 november opgeven. Op de websites van beide verenigingen staat alle verder informatie.

No Replies to "Zwemvierdaagse in Dubbelslag"