Damster boksers op trainingsstage

 

Boksvereniging Appingedam heeft vrijdagavond met de boksers van Boxing Stad Groningen meegetraind. De Groninger vereniging is opgericht door Wim Gerlach, zevenvoudig Nederlands kampioen en twee keer deelnemer aan de Olympische spelen.

De boksers werden onderworpen aan een zware training die uit een warming up, diverse technische oefeningen en sparring bestond. Kersvers Noord-Nederlands kampioen Donny Westerdiep kon flink aan de bak. Hij sparde tegen oud-Nederlands kampioen Dennis Slotegraaf.

De inzet van alle Damsters boksers was uitstekend. ‘We zullen in de toekomst vaker verenigingen bezoeken en ook bij ons uitnodigen. Dit zijn zeer leerzame ervaringen voor zowel onze boksers als voor de trainers zelf’, aldus trainer John Echteld van de Damster boksvereniging.

No Replies to "Damster boksers op trainingsstage"