Verdiende zege Noordwolde

Noordwolde heeft zichzelf een prima dienst bewezen door de thuiswedstrijd tegen SC Stadspark met 6-2 te winnen. Op de nieuwe grasmat liet de ploeg van coach Roy Kamps er geen onduidelijkheid over bestaan wat de bedoelingen waren.

De start van de geelzwarten was er eentje om in te lijsten. In de 3e minuut was het al raak door Bart Hollink. Hij herhaalde dat kunststukje een dik kwartier later en zette zijn team daarmee in een zetel: 2-0.

Noordwolde liet er geen gras over groeien en dat was maar goed ook, want dat was eigenlijk veel te lang. In de 30e minuut scoorde Patrick Meima de 3-0. Noordwolde kon derhalve met een rustgevende 3-0 de kleedkamer opzoeken om van de korte onderbreking te genieten. Vrij snel in de tweede helft scoorde SC Stadspark echter de 3-1 en zakte Noordwolde wat weg. Kamps besloot te gaan wisselen. Hij bracht Iwan Huisman binnen de lijnen voor Patrick Meima. Op aangeven van Silvan Havinga scoorde Huisman in de 70e minuut beheerst de 4-1.

SC Stadspark weigerde te capituleren en deed in de 75e minuut wat terug: 4-2. Noordwolde wisselde daarna nog twee keer en liep vervolgens door Ewout Boersema en Theo Maats binnen twee minuten uit naar een 6-2 eindstand.

* Noordwolde – SC Stadspark 6-2 (3-0). Bart Hollink 1-0; Bart Hollink 2-0; Patrick Meima 3-0; Sjors van der Meeren 3-1; Iwan Huisman 4-1; Jaap Middel 4-2; Ewout Boersema 5-2; Theo Maats 6-2.

No Replies to "Verdiende zege Noordwolde"