Nick Kamminga bokst sterk in Enkhuizen

Boksteam Vargas organiseerde zaterdag gala in Enkhuizen. Van boksvereniging Appingedam nam Nick Kamminga het op tegen Tijmen Kwantes van ABOV West Friesland en wist de partij uiteindelijk naar zich toe te trekken.

De eerste ronde liet een sterk boksende en aanvallende Tijmen Kwantes zien. Kamminga ging in zijn spel mee en moest de eerste ronde teveel incasseren waardoor die duidelijk naar Kwantes ging. Na aanwijzingen uit de hoek pakte Kamminga de volgende ronde anders aan. Hij zette zijn tegenstander constant onder druk waardoor Kwantes in de achteruit moest. Bij het achteruit boksen vergat hij te stoten.

Kamminga scoorde zijn punten wel en wist de partij naar zich toe te trekken. Ook de derde ronde volgde hij de aanwijzingen uit de hoek perfect op. Kamminga liet zien over een goede conditie en mentaliteit te beschikken. De hele derde ronde wist hij druk te houden en veel te scoren. Kwantes had hier geen antwoord op. Nick Kamminga werd dan ook winnaar van de partij waarin hij de laatste twee ronden duidelijk naar zich toe trok. De trainers van boksvereniging Appingedam toonden zich zeer tevreden over de prestatie van hun pupil.

No Replies to "Nick Kamminga bokst sterk in Enkhuizen"