SES Regiocup wordt meerdaags evenement

Stichting Eemsdelta Sportevenementen organiseert, in samenwerking met Eurocup Delfzijl, van 4 tot en met 7 januari de SES Regiocup 2017 in de Brede School Noord in Delfzijl.

De SES Regiocup is een uniek zaalvoetbaltoernooi voor standaardteams uit de regio. De wedstrijden worden gespeeld op een kunstgrasveld in de Brede School Noord, dat in de eerste week van januari wordt omgedoopt tot het Groningen Seaports Stadion. De boarding langs het veld en de aanwezige licht- en geluidsinstallatie zorgen voor veel spektakel en sfeer. Met dit unieke concept onderscheid de SES Regiocup zich van andere zaalvoetbaltoernooien die in deze periode in de regio worden gespeeld.

De SES Regiocup werd vorig jaar gewonnen door Appingedam, dat in de finale NEC Delfzijl versloeg. Beide clubs zijn ook dit jaar weer van de partij. Doordat het deelnemersveld is uitgebreid, wordt de SES Regiocup dit jaar op meerdere dagen gespeeld. Op woensdag 4 en donderdag 5 januari vinden de poulewedstrijden plaats, de finaleavond is op zaterdag 7 januari.

De Pelikanen, SGV, Poolster, Farmsum en Siddeburen nemen het op woensdag 4 januari tegen elkaar op in poule A. Appingedam, NEC Delfzijl, Holwierde, WEO en Wagenborger Boys treden een dag later in het strijdperk in poule B. De wedstrijden beginnen beide dagen om 19.00 uur.

De drie sterkste teams uit elke poule plaatsen zich voor de finaleavond op zaterdag 7 januari. De finaleavond begint om 17.15 uur met de tweede poulefase. De nummers één en twee uit deze poules spelen de kruisfinales. De finale van de SES Regiocup 2017 begint om 21.40 uur.

No Replies to "SES Regiocup wordt meerdaags evenement"