Open dag boksvereniging Appingedam

Boksvereniging Appingedam heeft zaterdag deelgenomen aan de landelijke open boksdag, een initiatief van de Nederlandse Boksbond. De succesvolle vereniging opende van tien tot drie uur de deuren voor het publiek.

Zowel ’s morgens als ‘s middags kon er aan boksclinics worden deelgenomen waarbij ruim aandacht werd geschonken aan het bijbrengen van de beginselen van de bokssport. Er kon worden deelgenomen aan sparring en alle trainingsattributen konden worden uitgetest.
De wedstrijdboksers lieten in de boksring hun kunnen zien door op hoog niveau met elkaar te sparren. Bezoekers konden ook zelf de handschoenen aantrekken en het tegen de Damster boksers opnemen. he twerd al met al een geslaagde dag met genoeg belangstelling. De groeiende vereniging kon een vijftal nieuwe leden bijschrijven.

No Replies to "Open dag boksvereniging Appingedam"