Jeugdtrainingen bij Damster boksclub

Het gaat de laatste jaren erg goed met boksvereniging Appingedam. Men heeft veel nieuwe leden mogen begroeten, goede sponsoren, een grote groep recreanten en op dit moment maar liefst tien wedstrijdboksers. Dit merkt de vereniging ook tijdens de trainingen. De zaal is te klein geworden.

Daarom gaat de vereniging een nieuwe stap vooruit maken. Er wordt namelijk een aparte jeugdgroep opgericht. De trainingen zullen aangepast worden waarbij veiligheid voorop staat. Naast lichamelijke oefeningen zal er ook aandacht besteed worden aan het verbeteren van het zelfvertrouwen. Jeugdleden vanaf 6 jaar kunnen meedoen.

Vanaf 1 februari zal in twee groepen getraind worden. Dit betekent dat de jeugd (tot en met 15 jaar) van 18.30 uur tot 19.30 uur in actie komt. De senioren beginnen om 19.30 uur en trainen tot 21.00 uur.

‘Zo kunnen alle leden meer aandacht krijgen van de trainers en zullen de trainingen gevarieerder zijn. Daarnaast geeft het iedereen net wat meer ruimte, en dat is toch wel erg prettig tijdens een training’, aldus de leding van de Damster boksvereniging.

De nieuwe trainingstijden gaan op 1 februari in. Nieuwe leden zijn hartelijk welkom, zowel jeugd als senioren. Er wordt getraind in de gymzaal van het Noorderpoort-college aan de Opwierderweg 2 in Appingedam.

No Replies to "Jeugdtrainingen bij Damster boksclub"