Jeugdtraining Damster boksvereniging succesvol

Bij boksvereniging Appingedam vond eind vorige week de aftrap plaats van een bokstraining speciaal voor de jeugd van 6 tot 16 jaar. Op deze eerste training deden meteen al negen jeugdige boksers mee. Er werd een complete training afgewerkt en alle deelnemers deden zeer goed mee.

Vanaf nu zal er elke maandag en donderdag van 18.30 tot 19.30 uur speciaal een training voor de jeugd zijn in de gymzaal van het Noorderpoort College aan de Opwierderweg 2 in Appingedam. Deze training is speciaal toegespitst op dedeze doelgroep. Naast het boksen op zich zal veel aandacht besteed worden aan het thema respect, het opbouwen van zelfvertrouwen en de weerbaarheid van de kinderen.

Nieuwe leden vanaf 6 jaar zijn hartelijk welkom om eens op een training te komen kijken of om mee te doen. Er zijn inmiddels al diverse aanmeldingen binnen gekomen bij de boksvereniging.

No Replies to "Jeugdtraining Damster boksvereniging succesvol"