De Pelikanen eenvoudig langs Exstudiantes

De zaalvoetbaldames van De Pelikanen hebben vrijdag eenvoudig met 7-0 van het derde team van A.S. Exstudiantes uit Groningen weten te winnen. In Sportcentrum Kardinge in Groningen waren Marleen Stiekema (3), Maria Parasiri (2) en Christel Marree de doelpuntenmakers. Na deze zege staan de Damsters, met 19 punten uit 13 wedstrijden, op een keurige vijfde plaats in de 1e klasse KNVB district Noord.

Marleen Stiekema produceerde in de eerste helft een onvervalste hattrick. De aanvalster was in de 9e, 13e en 22e minuut succesvol. Bij het derde doelpunt kwam de assist op naam van Maria Parasiri. Die zag de bal via de binnenkant van de ene paal tegen de andere paal stuiteren, waarna Stiekema het laatste tikje gaf: 0-3.

Parasiri had direct na de korte pauze meer succes en zette De Pelikanen in minuut 27 op 0-4. Stiekema had vervolgens bij twee goede acties minder geluk in de afwerking. Ook voor haar gold dat driemaal nog altijd scheepsrecht is, want kans drie werd in de 33e minuut wel in een treffer omgezet. Via Christel Marree en Maria Parasiri stond er uiteindelijk na vijftig minuten 0-7 op het scorebord.

No Replies to "De Pelikanen eenvoudig langs Exstudiantes"