Klimaatgroep Stars boekt zege

Het heeft even geduurd, maar de tafeltennissers van Klimaatgroep Stars uit Middelstum hebben weer eens een overwinning weten te boeken. In Hilversum werd de gelijknamige club na een 0-3 ruststand met 2-4 geklopt.

De ploeg van trainer Gert Stulp kon wel een succesje gebruiken, want men wil toch wel erg graag de play-offs voor promotie zien te halen. Het duel tegen Hilversum was een uitstekende gelegenheid om dat doel een stukje dichterbij te brengen.

De Noord-Groningers begonnen uitstekend aan het treffen. Met overwinningen voor Colin Rengers, Arnoud Meijer en Jan Tammenga deed Klimaatgroep Stars prima zaken en stond er halverwege de confrontatie een geruststellende 0-3 op het bord.

Rengers bleef in Hilversum ongeslagen, want hij won ook zijn tweede enkelspel door van Merijn de Bruin te winnen. De echte scherpte was er daarna niet meer bij de bezoekers. Tammenga en Meijer leken het niet meer te kunnen opbrengen om nog een keer uit te halen en verloren beiden.

Om aan de play-offs te kunnen deelnemen zal Klimaatgroep Stars bij de eerste vier moeten zien te eindigen. Op die plek staat nu Scylla. De ploeg uit Leiden boekte een 3-3 remise in het duel met Salamanders. Zaterdag spelen de Middelstummers in eigen huis tegen Wijzenbeek/Westa. Daarna volgt de wedstrijd tegen Scylla.

Stand:
Itass/DTK '70     12 - 49
Enjoy & Deploy Taverzo 12 - 49
Smash '70       12 - 43
Scylla         13 - 38
Salamanders      12 - 35
Klimaatgroep Stars   12 - 32
Wijzenbeekkled/Westa  12 - 29
Hilversum       13 – 19

No Replies to "Klimaatgroep Stars boekt zege"