Centrale training boksers Appingedam

Bij boksvereniging Appingedam is door wedstrijdboksers uit de drie noordelijke provincies een centrale training afgewerkt onder leiding van districtstrainer Yvonne van der Leij. Van Boksvereniging Appingedam waren Linda Tuitman, Nick Kamminga en Robbin Schonewille geselecteerd.

Na een intensieve warming up werd aandacht besteed aan o.a. het verplaatsen en het overnemen van een aanval. Er werd er gespard waarbij de boksers een opdracht meekregen en daarna werd er vrij gespard. Nadat alle onderdelen waren gepasseerd sloot Yvonne van der Ley af met een cooling down.

Het is de bedoeling dat er in district Noord maandelijks een districtstraining wordt afgewerkt door de boksers. Hieruit zal te zijner tijd een districtsteam worden geselecteerd. Als dank kreeg Yvonne van der Ley het verenigingsshirt van boksvereniging Appingedam uitgereikt. Trainers en boksers waren zeer lovend over de gegeven training.

No Replies to "Centrale training boksers Appingedam"