Dertien prijzen voor TA Jan Ekema

De jeugdselectie van Taekwon-do Academie Jan Ekema uit Appingedam heeft uitstekende resultaten behaald op het Open Noordwest Veluwe-toernooi. Met veertien deelnemers werden er dertien prijzen behaald.

De senioren uit de selectie moesten, om hun licentie te behouden, scheidsrechteren en de jeugdselectie moest daarom de eer hoog houden. Dat deden ze uitstekend. Voor een aantal jeugdleden was het de eerste keer dat ze aan een groot toernooi deelnamen en dat was wel even wennen. Niet iedereen behaalde een prijs maar de jeugdige deelnemers konden allen met opgeheven hoofd het veld verlaten en waren een mooie ervaring rijker.

Ghilano Buurmeijer, Floor Killburn hadden hun zenuwen onder controle en draaiden uitstekend. Ze behaalden met de stijlpatronen en het sparren beiden een eerste Plaats. Lale Bulut deed het niet veel minder en behaalde op beide onderdelen een tweede plaats. Joey de Boom scoorde een eerste plaats met het sparren en een derde plaats met de stijlpatronen.

Overige prijzen waren er voor Nick de Boom, Rodin Schreuder en Sem Berghuis. Zij wisten allen een tweede plaats te bemachtigen. Renze Derksen behaalde een derde plaats.

No Replies to "Dertien prijzen voor TA Jan Ekema"