NEC Delfzijl C3 ook kampioen

De C3-junioren van NEC Delfzijl kregen afgelopen weekeinde met een mooi affiche te maken. De Delfzijlsters konden kampioen worden in de wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Farmsum, dat een punt meer had verzameld en een wedstrijd meer had gespeeld. De Delfzijlsters lieten zich van hun beste zijde zien, boekten en overtuigende oveerwinning en pakten daarmee ook de titel.

De grote vraag vooraf was natuurlijk wie er kampioen zou worden. Nadat de prima leidende scheidsrechter Luuk Veenstra voor de eerste keer had gefloten, kon de jacht op de titel beginnen. NEC Delfzijl had op de woensdag voor het duel nog een zeer motiverende training gekregen van scheidend hoofdtrainer Erwin Heerlijn, zijn staf en enkele selekciespelers.

De confrontatie kon voor NEC Delfzijl niet beter beginnen, want na twee minuten lag de bal al in het doel van Farmsum. De gehele wedstrijd was NEC de bovenliggende partij en speelde het zijn beste wedstrijd van het seizoen. Halverwege het duel stond het 2-0 en toen het laatste fluitsignaal had geklonken, vermeldde het wedstrijdformulier een 5-0 zege voor NEC Delfzijl. Een resultaat waar niets op af te dingen viel.

De leiding vertelde na afloop trots op het team te zijn. ‘Ze hebben het hele seizoen met elkaar gestreden om dit resultaat te behalen’, klonk het tussen het feestgedruis door. Topscorer dit seizoen bij NEC Delfzijl is Leroy Hacour. Tijdens het duel met Farmsum scoorde hij ook weer drie keer en toonde daarmee aan belangrijk voor het team te zijn.

No Replies to "NEC Delfzijl C3 ook kampioen"