Voetbalclubs shoppen bij ‘t Zandt

Nu vv ’t Zandt na 85 jaar ophoudt te bestaan en alle festiviteiten rondom het afscheid van de jubilerende club bijna zijn afgerond, kan het vizier op de transferperiode worden gericht. Tot nu toe zijn er al zeven spelers van ‘t Zandt die elders onderdak hebben gevonden.

Er staat een interessante periode voor de boeg. Wat gaan de Groninger amateurclubs doen om hun selectie weer op peil te krijgen, misschien enkele talenten bij vv ’t Zandt wegtrekken? De toekomst zal het uitwijzen, maar een aantal ontwikkelingen hebben wel al plaatsgevonden.
Tim Dijkhuis vertrekt naar Haren, Sander Doorn zoekt zijn heil bij De Monnik. Cees bij de Leij verkast net als Ron Smit en Dirk Pieter Veldman naar SC Loppersum en Edwin Oosting zoekt nieuw voetbalplezier bij Godlinze en Gerry Winkel hoopt bij Corenos vooruit te kunnen.

No Replies to "Voetbalclubs shoppen bij 't Zandt"