Geboorte DVC Appingedam een feit

De leden haden er in maart al mee ingestemd, maar nu is het definitief een feit. De fusie tussen Appingedam en voordeurdeler De Pelikanen is nu definitief een feit. Woensdagmiddag zijn de handtekeningen gezet onder de fusie-akte bij de notaris. Daarmee is de nieuwe voetbalvereniging DVC Appingedam per 1 juli een feit.

Een historisch moment voor de stad Appingedam die respectievelijk ruim 65 jaar twee voetbalverenigingen heeft gehad. De Pelikanen heeft vorig jaar hun 65-jarig jubileum gevierd en vv Appingedam zou in 2019 honderd jaar hebben bestaan. Om de fusie gezamenlijk met alle leden, sponsoren en vrijwilligers te vieren is een commissie druk bezig met de organisatie van een fusie-feestweek die van 29 augustus tot en met 2 september zal plaatsvinden. Verdere informatie zal zo spoedig mogelijk gepubliceerd worden. Houdt deze data dus alvast vrij in uw agenda. Het belooft een mooie week te worden.

Op de foto neemt Irene Bos (secretaris) in het bijzijn van Rick van Bostelen, Geert Bijleveld, Rudi Rondhuis en Ap Ploegh de ondertekende akte in ontvangst.

No Replies to "Geboorte DVC Appingedam een feit"