Beachvolleybal in hartje Loppersum

Op het Marktplein in hartje Loppersum wordt zaterdag 15 juli het allereerste LopperSummer Beachvolleybaltoernooi gehouden. Beachvolleyballen dus onder de Lopster toren.

Een strand(je) op het Marktplein in het centrum van Loppersum, wie had dat kunnen denken. Maar het gaat echt gebeuren. Om 10.30 uur gaat de eerste editie van het LopperSummer Beachvolleybaltoernooi van start ‘bie d’olle Lopster toren.’ Op twee velden strijden twaalf teams om de nu al felbegeerde LopperSummer Beach wisseltrofee.

Het zal echter bovenal uiteraard een gezellige, sportieve en hopelijk zonnige zomerdag worden waarop deelnemers, organisatie, publiek en dorp laten zien wat er in Loppersum allemaal kan. En dat het dus zelfs mogelijk is een (mini) strand in het dorp aan te leggen. De azuurblauwe zee denkt men er gemakshalve even bij. Het zal al met al een dag worden met sport, muziek, eten, drinken en een hele hoop plezier.

Het toernooi zal om 10.15 uur officieel geopend worden door een Lopster VIP en de finale is even na 16.00 uur gepland. Enthousiast publiek is van harte welkom om de teams met namen als Kaboemmm, Zootje Ongeregeld, Zandhappers en Fifty Shades of Awesome te komen aanmoedigen of te genieten van een hapje en een drankje op het terras. De organisatie ligt in handen van een aantal heren van LSV Volleybal uit Loppersum.

No Replies to "Beachvolleybal in hartje Loppersum"