Bloemen voor jubilerende Omlandianen

Tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) van voetbalvereniging Omlandia uit Ten Boer werd er, zoals ieder jaar te doen gebruikelijk, teruggeblikt op afgelopen seizoen. Ook keek men vooruit naar het nieuwe voetbalseizoen en werden er waarderende woorden uitgesproken. Een voetbalclub kan namelijk alleen welvarend zijn dankzij de inzet van vrijwilligers en, niet in de laatste plaats, de leden zelf. 

Nadat voorzitter Johan Bos enkele afzwaaiende commissie- en bestuursleden had bedankt voor hun inzet, was het de beurt om diverse jubilarissen in het zonnetje te zetten. Zo mocht Gerrit Rozema (60 jaar lid), een fraaie oorkonde en een boeket bloemen in ontvangst nemen. Gert Rozema (40 jaar lid, kon helaas niet aanwezig zijn), Bert van der Veen, Berend (Bé) Luider, Erik van Dijken en Martin Hospers (25 jaar lid) kregen eveneens een bos bloemen ter ere van hun lidmaatschap, alsook een luxe pen met inscriptie.

Vele voetbalverenigingen zullen zich weleens afvragen wat zij waard zijn zonder vrijwilligers en dat geldt ook voor Omlandia. Het bestuur koestert dan ook de vrijwilligers die de club maken tot wat zij is. Een vijftal topvrijwilligers werd op de ALV benoemd tot lid van verdienste. Deze eer viel ten deel aan Wim Knol, Henk van Bruggen, Job Kiel, Willem Offringa en Jan Doornbos.

Laatstgenoemde kon helaas niet aanwezig zijn, maar zal net als de andere leden van verdienste nog een bos bloemen aangereikt krijgen. Zowel de jubilarissen als de leden van verdienste werden op een welverdiend applaus getrakteerd (Foto’s: Alfons Bergman).

Foto boven (vanaf links): Bé Luider, Bert van der Veen, Gerrit Rozema, Martin Hospers en Erik van Dijken. Op de foto ontbreekt Gert Rozema. 

Foto onder (vanaf links): Johan Bos (voorzitter), Henk van Bruggen, Wim Knol, Job Kiel en Willem Offringa. Op de foto ontbreekt Jan Doornbos.

No Replies to "Bloemen voor jubilerende Omlandianen"