Indeling KNVB Districtsbeker

De poule-indelingen voor de teams die komend seizoen uitkomen in de 3e, 4e en 5e klasse zijn vastgesteld. Zoals bekend worden deze wedstrijden voor de poulefase vastgesteld in de eerste drie weekenden van september, namelijk op 2/3 september, 9/10 september en 16/17 september. Een week later begint de reguliere competitie.

Het voorgenomen programma is nog niet bekend, maar wordt op 21 juli bekendgemaakt. Zeer incidenteel kan van deze data afgeweken worden zoals in relatie tot bijvoorbeeld een verenigingsjubileum. Daarnaast hebben de verenigingen de mogelijkheid om een wedstrijd in onderling overleg te verplaatsen. Hierbij geldt dan een uiterste speeldatum van 21 september.

Uit de indeling zijn in ieder geval een aantal interesssante poules voortgekomen. Bijvoorbeeld Poule 13, waar SC Loppersum de grootste kanshebber is in een groep met louter regionale ploegen. In Poule 19 is het Winschoter WVV de ‘vreemde eend’ in de bijt met teams als DVC Appingedam, Holwierde en SC Scheemda. Normaliter zou men de nieuwe fusieclub DVC Appingedam de grootste kansen toedichten, maar het blijft uiteraard bekervoetbal.

Poule 37 bestaat eveneens uit een interessant gezelschap met Middelstum, Noordwolde en RZ Baflo. Op de zondag zal het stadse FC Lewenborg het moeten opnemen tegen Farmsum, Warffum en het gepromoveerde SV Bedum. Kampioen Siddeburen hoeft niet ver van huis en heeft eveneens een goede kans om verder in het toernooi te komen.

Op bovestaande foto een spelmoment uit het duel tussen SC Loppersum en Noordwolde. Beide ploegen zullen elkaar in de poulefase niet tegen komen. Hieronder een overzicht per poule van de districtsbeker voor de standaardelftallen, en de reserve-elftallen die zich hier vorig seizoen voor geplaatst hebben, van de deelnemende verenigingen uit onze regio.

GROEP 2:
Poule 3: FC Zuidlaren, De FivelWagenborger Boys en Wildervank.
Poule 12: Mussel, NWVV, VVS en Westerlee.
Poule 13: SC Loppersum, SGV, SV TEO en ZEC.
Poule 19: DVC Appingedam, Holwierde, SC Scheemda en WVV.
Poule 25: Damacota, HS ’88, Meedhuizen en Poolster.
Poule 26: Anjum, Noordbergum, Oostergo en VVSV ’09.
Poule 34: Helpman, HFC ’15, SIOS en Velocitas.
Poule 36: Lycurgus, Potetos, SC Stadspark en Stedum.
Poule 37: GVAV Rapiditas, Middelstum, Noordwolde en RZ Baflo.
Poule 39: Corenos, DIO Groningen, Knickerbockers en Veendam 1894.
Poule 45: Amicitia VMC, Be Quick 1887, Blauw Geel ’15 en De Heracliden.
Poule 47: GEO, Mamio, Noordpool UFC en Oosterparkers.

GROEP 3:
Poule 1: Farmsum, FC Lewenborg, SV Bedum en Warffum.
Poule 28: Harkstede, Veendam 1894, WEO en Woltersum.
Poule 41: Eenrum, GRC Groningen 2, HFC ’15 en TLC.
Poule 45: Borgercompagnie, Meeden, PJC en Siddeburen.
Poule 46: FVV, Kwiek, Oldambtster Boys en Tynaarlo.

No Replies to "Indeling KNVB Districtsbeker"