ZVC Delfzijl start met zaalcompetitie

ZVC Delfzijl start met een lokale zaalvoetbalcompetitie voor het Eemsmondgebied. Volgende maand wordt er een begin gemaakt met het initiatief van de Delfzijlster vereniging.

Met ingang van het seizoen 2017/2018 gaat ZVC Delfzijl starten met het vijf-tegen-vijf bedrijvenzaalvoetbal. De eerste editie van deze competitie begint in de sporthal van de Brede School Noord in Delfzijl. Tijdens de competitie zullen deelnemende teams met zelf samengestelde selecties om de kampioensschaal strijden.

Tijdens de competitie worden ook bekerwedstrijden gespeeld. Dit gebeurt in de vorm van play-offs. De winnaar van de ZVC Cup speelt het seizoen erop tegen de winnaar van de competitie. De ZVC Schaal staat dan op het spel. Veel prijzen te winnen dus. Wie pakt de treble?

Inschrijving voor de zaalvoetbalcompetities Delfzijl is mogelijk tot en met donderdag 31 augustus. Wilt u meer informatie en/of direct aanmelden, dan kunt u terecht op de website www.zvcdelfzijl.nl. Voor overige vragen kunt u mailen naar info@zvcdelfzijl.nl.

No Replies to "ZVC Delfzijl start met zaalcompetitie"