Toptafeltennis in Middelstum

Het tafeltennisteam Klimaatgroep Stars uit Middelstum speelt zaterdag in de eigen sportzaal aan de Coendersweg tegen Bit.nl uit Ede. Na twee prachtige jaren in de Eredivisie heeft het team een stapje terug moeten doen en gaat met een nieuw team vanuit de eerste divisie de weg omhoog wer in te slaan. Dat er nog altijd sprake is van toptennis in Noord-Groningen, moge duidelijk zijn.

Het nieuwe Klimaatgroep Stars is een combinatie van ervaring en talent en bestaat uit ex-eredivisionist Jan Tammenga (47), die besloten heeft om komend seizoen door te gaan en daar is de vereniging enorm blij mee. Dit betekent dat men nog een tijdje van zijn vechtersmentaliteit kan genieten. Peter Verweij (41), eveneens ex-eredivisionist, gaat samen met hem zijn ervaring aan de talentvolle spelers overbrengen.

Met Shuo Han Men (17) heeft de Middelstummer club een groeibriljant in huis. Zij is de beste jeugdspeelster van Nederland en wist het afgelopen seizoen alles te winnen wat er maar te winnen viel. Pim van Schaik (16) is een zeer talentvolle speler die alleen maar beter wordt en in de eerste divisie zal hij de benodigde ervaring op kunnen doen zodat hij verder kan doorgroeien.

Thomas Kuijer (23) zal vooral als reservespeler functioneren omdat hij nog steeds niet honderd procent voluit kan gaan wegens een flinke schouderblessure die hij een half jaar geleden heeft opgelopen.

Zaterdag staat voor Klimaatgroep Stars de eerste wedstrijd op het programma tegen het lastige Bit.nl uit Ede. Tafeltennisliefhebbers die willen weten hoe Klimaatgroep Stars het er van afbrengt, kunnen zich vervoegen aan de Coendersweg 15a in Middelstum. De wedstrijd begint om vier uur en de entree is gratis.

No Replies to "Toptafeltennis in Middelstum"