Thuisnederlaag Klimaatgroep Stars

Het tafeltennisteam van Klimaatgroep Stars uit Middelstum is zaterdag in de eigen sportzaal aaan de Coendersweg met 3-7 onderuit gegaan in het duel met De Veluwe, dat onder anderen oud-international Paul Haldan in de gelederen had.

Handhaving in de 1e Divisie A is allerminst zeker voor de Middelstummer ploeg, dus was het voor de heren Peter Verweij, Pim van Schaik en Thomas Kuijer van Klimaatgroep Stars zaak en opdracht om zoveel mogelijk punten te scoren. Dit bleek een te moeilijke opgave. Alleen youngster Van Schaik (16) had een goede dag en wist twee partijen naar zich toe te trekken. Verweij, al het hele seizoen niet in vorm, kwam een keer tot winst. Kuijer bleef zelfs met lege handen staan.

Klimaatgroep Stars verloor het treffen derhalve met 3-7 en staat momenteel vierde in de competitie. Zaterdag staat er weer een thuiswedstrijd op het programma. Dan komt SKF op bezoek met oud-teamgenoot Arnoud Meijer in de gelederen. De grote vraaag is of de Noord-Groningers dan wel in staat zullen zijn om een goed resultaat neer te zetten.

Wat nog meer telt is de vraag met welke spelers dat geprobeerd zal worden. Naar verluidt heeft Jan Tammenga niet zoveel trek meer in een optreden binnen de hoofdmacht en mist Klimaatgroep Stars ook te vaak de inbreng van het Chinese talent Shuohan Men, dat in de dames-eredivisie uit komt (foto: Menne Tillema).

Stand
Avanti 			55 pnt
SKF 			50 pnt
De Veluwe		34 pnt
Klimaatgroep Stars	27 pnt
Vriendenschaar		25 pnt
Bit.nl			19 pnt

No Replies to "Thuisnederlaag Klimaatgroep Stars"