Midstars voor MS daverend succes

In Middelstum is zondag de tweede editie gehouden van het tafeltennisevent Midstars voor MS. Het toernooi was bij voorbaat al geslaagd, want ten opzichte vam de eerste editie was het aaantal deelnemers met een kwart gestegen. Met 48 deelnemers was het programma dan ook helemaal volgeboekt.

Sporten en tegelijk het goede doel steunen lijkt in de smaak te vallen. Het inschrijfgeld gaat volledig naar het goede doel en ook kon er het een en ander gegeten worden waarvan de opbrengst naar het MS fonds gaat.

Het was een leuke sportieve dag met veel spannende partijen. Uiteindelijk bleek Jan Tammenga van de organiserende vereniging de sterkste speler in de hoogste categorie.De dag werd afgesloten met een lopend buffet waaraan 47 mensen deelnamen.

De organisatie werd overladen met complimenten voor een prima verlopen dag en toezeggingen om er volgend jaar weer bij te zijn als de derde editie georganiseerd gaat worden.

De resultaten luiden als volgt: Groep A: 1. Jan Tammenga; 2. Sander Dorcus; 3. André Folmer. Groep B: 1. Andy Beshara; 2. Robin Hoogeveen; 3. Nuas Abdulhassan. Groep C: Christiaan Zoethout; 2. Peter Dijkstra; 3. Siebe Folkers. Groep D: Mark Roossien; 2. Patrick Schoorel; 3. Frank Hummel. Groep E: 1. Bert Jager; 2. Dick Zwart; 3. Douwe Kruizenga. Groep F: Rutger Beenes; 2. Jan Beenes; 3. Ria van Eijsden.

No Replies to "Midstars voor MS daverend succes"