Wie wordt Lopster tafeltenniskampioen

In de Boshal in Loppersum vindt op 19, 20 en 21 januari een driedaags tafeltennisevenement plaats. Een van de onderdelen van de dan te houden Groninger kampioenschappen tafeltennis is de strijd om het Lopster kampioenschap tafeltennis 2018. Dit evenement wordt georganiseerd door de tafeltennisverenigingen TALO en Midstars uit de gemeente Loppersum.

De Lopster kampioenschappen tafeltennis, die gelijktijdig met de Open Veteranen voor vrijdagavond 19 januari op de rol staan, betreft een toernooi voor inwoners uit de gemeente Loppersum die nog geen lid zijn van een tafeltennisvereniging. Om die reden zoekt men naar inwoners die graag willen deelnemen. Lijkt het je leuk om aan het tafeltennisspektakel mee te doen? Geef je dan voor 5 januari op via gk@nttbnoord.nl. Na je inschrijving krijg je een e-mail met meer informatie. De minimumleeftijd is achttien jaar. Een eigen batje meenemen is geen vereiste, die zijn namelijk aanwezig.

Meedoen en toch nog even trainen? Ook dat kan, want beide verenigingen bieden alle deelnemers de gelegenheid aan om gratis een balletje te slaan. Dat kan op woensdag 3 en 10 januari bij Midstars aan de Coendersweg 15a in Middelstum (vanaf 19.30 uur) en op donderdag 4 en 11 januari bij TALO aan de Bosweg 27D in Loppersum. Geef wel van te voren aan of je hier gebruik van wilt maken.

No Replies to "Wie wordt Lopster tafeltenniskampioen"