Goud voor Jill Uilhoorn en Maud Visscher

Jill Uilhoorn uit Spijk en Holwierder Maud Visscher hebben het afgelopen weekeinde in Utrecht meerdere gouden medailles behaald tijdens de winterindoor.

Jill Uilhoorn (D1-junior) begon met de 60 meter horden en eindigde als eerste met een persoonlijk record. Daarna moest ze kogelstoten en eindigde als vijfde. Als laatste kwalificeerde ze zich voor de finale van de 60 meter in een persoonlijk record en liep ze in de finale naar de eerste plaats met nogmaals een verbetering van haar persoonlijk beste tijd in 8.83 seconden.

Maud Visscher (D2-junior) plaatste zich eenvoudig voor de finale horden en behaalde met een ruime voorsprong de eerste plaats met een persoonlijk record van 10.34 seconden. Ook het hoogspringen won ze met een hoogte van 1.39 meter. Als laatste moest Visscher kogelstoten met twee kilogram. Ook dit onderdeel schreef ze op haar naam met een persoonlijk record van 11.68 meter.

No Replies to "Goud voor Jill Uilhoorn en Maud Visscher"