Olympisch bokser Mullenberg naar Appingedam

Op uitnodiging van boksvereniging Appingedam komt Olympisch bokser Peter Mullenberg een clinic verzorgen. Mullenberg was na een periode van 24 jaar de eerste Nederlandse bokser die zich weer wist te kwalificeren voor de Olympische spelen van 2016 in Rio.

Onlangs won hij zijn tweehonderdste bokswedstrijd. Met deze prestaties mag hij een echte wereldtopper genoemd worden. Zondag 4 maart verzorgt Mullenberg een clinic voor de Damster boksers, maar ook bevriende verenigingen uit Delfzijl, Hoogezand, Winschoten en Assen zullen er aan deelnemen.

Ondanks zijn drukke programma was Mullenberg graag bereid om zijn kennis in Appingedam over te dragen. De clinic wordt gehouden in de gymzaal van school de Olingertil, Olingermeeden 8 in Appingedam. De aanvang is elf uur. Publiek is uiteraard welkom.

No Replies to "Olympisch bokser Mullenberg naar Appingedam"