Siddeburen viert eigen feestje

In het verleden wilde het nog wel eens gebeuren dat de zondagvoetballers van Siddeburen punten lieten liggen tijdens de feestweek in het dorp. De Boertjes bleken deze keer geen hinder van het feestgedruis te hebben. het had er eerder schijn van dat de spelers van tegenstander BATO de benen nog vol met alcohol hadden zitten. Ze bakten er namelijk helemaal niets van en kregen met 4-0 op de broek.

‘We hadden wel wat meer tegenstand verwacht, zeker gezien de stand op de ranglijst. Ik vraag me echter af hoe mager de tegenstand is geweest dat ze op de tweede plek zijn beland’, vertelt aanvoerder Ronald Haan van de roodwitten. Siddeburen stond positioneel goed en gaf niets weg. Ruben van der Ploeg schoot de gastheren naar een 1-0 voorsprong. Jason Weites maakte er vervolgens 2-0 van en nog voor de thee in de plastic bekertjes zat, wist Ruben van der Ploeg zijn tweede van de middag te laten noteren. BATO had tot aan dat moment maar weinig laten zien en was ook niet bij machte om tegenstand van enige importantie te bieden. Na de doelwisseling was Rick Schutter de enige die nog doel wist te treffen. Hij bepaalde de eindstand op 4-0. Het team van trainer Roland Beuvink speelt zondag de uitwedstrijd tegen Helpman. Haan zou dat duel maar al te graag willen winnen. ‘Ik ben dan jarig en wat is er nou mooier om jezelf een cadeautje te geven in de vorm van een overwinning?’, vertelt de captain.

* Siddeburen – BATO 4-0 (3-0). Ruben van der Ploeg 1-0; Jason Weites 2-0; Ruben van der Ploeg 3-0; Rick Schutter 4-0.

No Replies to "Siddeburen viert eigen feestje"