Sport Kort

VVS en Mamio (4C) begroeven de strijdbijl zaterdag bij een 3-3 stand. Voor de Oostwolders waren Mischa van Lang en Jeffrey Bos (2) trefzeker. Wouter ten Harkel was succesvol voor Corenos. Zijn treffer bleek echter onvoldoende voor puntenwinst in de thuiswedstrijd tegen GEO. De Garmerwolders wisten met 1-2 te winnen. Met Middelstum gaat het allesbehalve rooskleurig. Drie punten uit vijf duels is wel erg mager. Zaterdag gingen de blauwhemden met 4-1 onderuit bij Veendam ’94. In de 5e Klasse E van het zaterdagvoetbal boekte SV TEO in Zandeweer een 2-5 overwinning op ZEC. De Ten Poster doelpunten kwamen op naam van Hans Reitsema, Marten Reitsema, Aart Reitsema (2) en Jeroen Eissens. in 5F verloor Wagenborger Boys met 3-1 van VV Groningen.

Farmsum is welgeteld een week koploper geweest in de 4e klasse C van het zondagvoetbal. In en tegen Kloosterburen werd de leidende positie verspeeld door met 1-0 van de plaatselijke trots te verliezen. Woltersum boekte in de vijfde klasse D zijn tweede zege van dit seizoen door op eigen veld met 1-0 van Kwiek te winnen. Martijn Delger was de grote man bij SC Scheemda in 5F. Hij scoorde vier keer in de confrontatie (4-1) met SPW. Oldambtster Boys was hard op weg om voor de vijfde keer op rij onderuit te gaan. Nieuweschans schoot acht keer met scherp: 8-0. Het was toch al geen vrolijke dag voor de ploeg uit ‘t Waar want bij een botsing met de keeper van de grensbewoners liep Marcin Dzikowski van Oldambtster Boys een dubbele beenbreuk op. Het duel werd om die reden gestaakt.

No Replies to "Sport Kort"