Opening gerenoveerd hoofdveld SV TEO

openingsvteo
Burgemeester André van de Nadort trapt het gerenoveerde veld open. De voetballers kijken goedkeurend toe.

Een langgekoesterde wens van sportvereniging Ten Post en omstreken (SV TEO)  is zaterdag in vervulling gegaan. Er kon eindelijk gevoetbald worden op het compleet gerenoveerde hoofdveld. Tevens werd het nieuwe scorebord in gebruik genomen, bekostigd uit een geweldige actie van de vereniging, en hingen er dertien nieuwe reclameborden langs het veld.  Het waren genoeg redenen voor een feestje.

Voorafgaande aan de opening van het hoofdveld werd een driejarig contract ondertekend. Bouwonderneming Roorda en Veldman uit Ten Post heeft zich de komende drie jaar als hoofdsponsor aan de club verbonden. Om drie uur kwamen de helden van nu en de helden van toen, begeleid door de  kabouters en de E- en F-pupillen het veld op.  Na toespraken van SV TEO-voorzitter Peter Bult en burgemeester André van de Nadort van de gemeente Ten Boer over de mooie opsteker in Ten Post,  verzorgden ze om drie uur gezamenlijk de officiële aftrap.

De helden van toen lieten zien nog altijd erg gedreven te zijn. Iets grijzer en meer gewicht in de strijd gooiende, wisten ze de stand tot aan de thee op 0-0 te houden. Na de doelwisseling was het echter gedaan met de nestors van het Ten Poster voetbal en werd er door het eerste elftal vrij gemakkelijk rondgetikt. Na driekwart duel stond het scorebord op 4-0. Het werd vervolgens 4-1 middels een erg makkelijk gegeven strafschop door de verder foutloos fluitende Freek Reitsema. De penalt werd fantastisch ingeschoten door Ron Leeman. Uiteindelijk werd het nog 6-2 ondanks de elf van nu tegen de vijftien van toen. Iedereen was het er na afloop over eens dat het een prachtige voetbalmiddag was geworden, bezocht door een paar honderd mensen. Ook nu bleek weer dat SV TEO nog altijd leeft in Ten Post.

No Replies to "Opening gerenoveerd hoofdveld SV TEO"