ZPCA-er Willemsen ‘straalt’ op NK

Anne-Fleur Willemsen, lid van ZPCA uit Appingedam heeft, ondanks een ietwat merkwaardige start op de 50 meter, prima resultaten behaald tijdens het onlangs in Dordrecht gehouden Open Nederlands kampioenschap.

Willemsen mocht op de 50 en de 100 meter vrije slag en de 200 meter wisselslag uitkomen. Zij startte met de kortste en de langste afstand. De 50 meter begon, onder het toeziend oog van haar moeder Carina en trainster Annelinde Veldman, allesbehalve goed. Iedereen lag al in het water terwijl het ZPCA-lid nog op haar startblok stond. Ondanks haar late start wist ze toch nog een tijd van 29.46 seconden te laten klokken. Tijdens de wisselslag was ze wel goed bij de les en zwom naar een nieuw persoonlijk record. Dat staat nu op 2.33.52 minuten en heeft haar een achttiende plaats van alle jeugdzwemmers in Nederland opgeleverd. Het dagje vrij werd aan allerlei andere zaken besteed en vervolgens kon ze op dag drie haar volgende doel proberen te bereiken. Ze wilde onder de 1.03 minuten zwemmen. Willemsen slaagde in haar missie. Ze zwom een prima race en liet een tijd van 1.02.61 minuten noteren.

No Replies to "ZPCA-er Willemsen ‘straalt’ op NK"