Leegstra topschutter winnend SC Loppersum

SC Loppersum heeft zaterdag geen moeite gekend met thuisclub Marum. Hoewel de eerste helft wat moeizaam op gang kwam, wisten de mannen van trainer Jaap Danhof uiteindelijk wel met 0-4 te winnen. Jeffrey Leegstra was goed voor drie goals.

In de 38e minuut werd de ban gebroken. Een rush van Joris Jurna eindigde met een voorzet van Ruben Danhof die panklaar voor Jeffrey Leegstra werd neergelegd. Leegstra schoot hard in: 0-1. Hierna volgden nog twee grote kansen om de wedstrijd voor de rust al op slot te gooien. Jeffrey Leegstra en Jordi Potma wisten de kansen echter niet te verzilveren.

In de tweede helft voerde SC Loppersum de druk op en kreeg ook kansen. Het duurde echter tot de 75e minuut alvorens er weer gescoord werd. Het was ook nu Jeffrey Leegstra die zich liet feliciteren: 0-2. In de vijf minuten die volgden, zorgde Tristan van der Beek met een goede knal en wederom Jeffrey Leegstra met een prachtig schot voor de verdiende 0-4 eindstand. Marum stond toen al met tien man op het veld. Een van de spelers had rood had gekregen omdat hij zijn handen niet thuis kon houden. Voor SC Loppersum staat zaterdag de thuiswedstrijd tegen VHK op het programma.

No Replies to "Leegstra topschutter winnend SC Loppersum"