Nuttige winst SC Loppersum

SC Loppersum heeft zaterdag op eigen veld een nuttig 3-0 overwinning geboekt op VHK. De gastheren zochten vanaf de aftrap de aanval. In de tweede minuut leverde dit een rush van Joris Jurna op. Zijn pass belandde bij Jeffrey Leegstra die voor zijn man kwam en bij de eerste paalde bal binnen wist te tikken: 1-0. De Lopsters bleven druk uitoefenen maar scoorden voor de rust niet meer.

Na de thee kreeg eerst Ruben Danhof een grote kans om de score te verdubbelen. Zijn inzet werd echter gestopt door de keeper. Vanuit een corner, na zo’n 65 minuten, was het Rolf Oosterhuis die als eerste bij de vallende bal in het vijfmetergebied was: 2-0. Kort voor tijd volgde ook nog de 3-0 die good old Richard Meijer wist te maken. Peter Heeres omspeelde twee man op de achterlijn en legde de bal panklaar voor Meijer neer. De aanvaller schoot beheerst raak.

SC Loppersum staat samen met CSVH op de tweede plaats met vier punten achterstand op DZOH. Zaterdag is er geen programma, dinsdag 26 november volgt de bekerwedstrijd in Harkema tegen bekerhouder Harkemase Boys.

* SC Loppersum – VHK 3-0 (1-0). Jeffrey Leegstra 1-0; Rolf Oosterhuis 2-0; Richard Meijer 3-0.

No Replies to "Nuttige winst SC Loppersum"