Danhof verlengt contract met SC Loppersum

Bij veel clubs wordt over de ‘houdbaarheidsdatum’ van een trainer gesproken. Verenigingen willen na een paar jaar vaak een ‘ander gezicht’ voor de groep. Omdat men een bepaalde visie heeft en daar het beleid op afgestemd heeft. Bij tweedeklasser SC Loppersum heeft men ook een visie, maar wil men van houdbaarheidsdata niets weten.

Jaap Danhof is namelijk ook volgend seizoen trainer van de tweedeklasser. Dat hebben beide partijen donderdagavond besloten. ‘In goed overleg’, meldt de Lopster grappend. Om er aan toe te voegen dat hij het prima naar de zin heeft bij de club. En omdat de vereniging ook geen reden ziet om naar een andere coach uit te kijken, staat Danhof dus nog een jaar aan het roer van het team dat momenteel op de derde plaats staat.

Danhof is momenteel aan zijn zesde seizoen op rij bij de Lopsters bezig. Hij kwam in het seizoen 2008/2009 van Godlinze als opvolger van Dirk Vink. Na twee jaar in de derde klasse te hebben gebivakkeerd, promoveerde SC Loppersum naar de tweede klasse. Tot nu toe heeft dat verblijf in de afgelopen seizoenen tot een periodetitel, een achtste en een vierde plaats in de eindrangschikking geleid. Danhof was rond de eeuwwisseling ook al aan SC Loppersum verbonden. Dat ‘huwelijk’ duurde toen drie seizoenen. Hij vertrok aansluitend naar SV De Heracliden en is dus uiteindelijk via Godlinze weer op het oude nest teruggekeerd.

No Replies to "Danhof verlengt contract met SC Loppersum"