Voetbaloverzicht

wagboys

Omdat we niet alle clubs kunnen bedienen, plaatsen we iedere week een kort overzicht van de verenigingen die het zonder fotograaf en uitgebreid verslag hebben moeten doen.

In de 2e klasse J won SC Loppersum de uitwedstrijd tegen Groen Geel met 1-2 De Lopster treffers werden gemaakt door Rik Buikema. Voor Groen Geel scoorde Peter Kersing. In 3C speelde De Heracliden op eigen veld met 3-3 gelijk tegen Lycurgus. Roy Streppel en Robin Zuidema (2) waren succesvol voor de Meisters. De goals van de Stadjers kwamen van Jur Bron, Arvin Knol en Erwin Pomstra. Poolster verloor op eigen veld verrassend met 1-2 van Westerlee. Jan Nomden en Robbert Wester verzorgden de productie vooer de bezoekers. Ronny Bakker trof doel voor de geelzwarten. Verrassend was ook de winst van Eems Boys op het bezoekende Glimmen. Nadat de havenkanters met 1-2 achter kwamen te staan, wisten ze uiteindelijk een 3-2 overwinning in de zak te steken. Voor de Delfzijlsters scoorden Michiel Verloove, Reinier Schumer en Michiel Evers.

Middelstum deed het in 4C niet goed bij gastheer Zuidhorn. Ivan Milkovic was nog wel trefzeker voor de blauwwitten, maar daar stonden treffers van Peter Janse en Peter Schultinga tegenover (2-1) en dus bleven de punten in Zuidhorn. VVS kreeg in eigen huis met 1-4 op de broek van vv Groningen. De Oostwolder goal kwam van Jeffrey Bos. Voor de Groningers was Robert Oosterhof drie keer trefzeker en scoorde ook Jamie Walstra. Het duel tussen De Vogels en Corenos eindigde in 2-2. Elwin Wezeman en Aalderd Duinkerken troffen het doel voor de Roodschoulsters. Godlinze kwam op eigen veld ook niet verder dan een remise. Voor de gastheren scoorde Bobby de Vries. Uit naam van de Veenkolonialen vond Harrie Hulsing het nylon: 1-1.

GEO maakte er een doelpuntrijk festijn (3-4) van in het treffen met thuisclub Mamio. De Garmerwolders streken de winst op dankzij treffers van Tim van de Belt, Patrick van Zanten en Tjeert Vaatstra (2). SV TEO verloor met 4-1 bij Niekerk en het Zandeweerster ZEC ging koppie onder bij Rood Zwart Baflo (3-1). Voor de gasten trof Arjan Wieringa de roos. Het subtop-duel tussen thuisclub Wagenborger Boys en Oosterparkers (zie foto) eindigde in een deceptie voor de gastheren. De Stadjers trokken, na een 1-0 achterstand, met 1-4 aan het langste eind.

Bij de zondagamateurs was Siddeburen duidelijk te sterk voor ASVB. Middels treffers van Egbert Bosma, Arend de Roos en Ruben van der Ploeg (2) werd dat ook in cijfers uitgedrukt. De goal van ASVB kwam van de voet van Trevor Eiten: 4-1. Farmsum glijdt in 4C wat af naar de onderste helft van de ranglijst. Heiligerlee stak op eigen veld de punten in de zak (2-1) door goals van Perry Kleinstra en Martin Koning. Voor Farmsum scoorde Sigmar Clemensia tegen. In 5D ging Warffum met 5-2 onderuit in de derby tegen Eenrum. Robbert Bos en Niels Bosma waren succesvol voor de kanaries. Dorian Disse, Milan Rutkowsky (2) en Ron Hamminga (2) waren dat voor de thuisclub. In 5F tenslotte pakte SC Scheemda de volle winst (2-1) dankzij goals van Martijn Delger en Ron Keizer. Voor Bareveld scoorde Daniël Kroder.

No Replies to "Voetbaloverzicht"