Voetbaloverzicht

Omdat we niet alle clubs kunnen bedienen, plaatsen we iedere week een kort overzicht van de verenigingen die het zonder fotograaf en uitgebreid verslag hebben moeten doen.

In de 3e Klasse C kreeg SC Scheemda een ongenadig pak op de broek (7-0) van Gorecht en wist Eems Boys de zeker niet gemakkelijke uitwedstrijd tegen VVK winnend af te sluiten. Het werd 3-2 voor de Havenkanters. De Pelikanen veegde de vloer aan (1-6) met gastheer Westerlee. De Damster goals waren van Jeffrey de Vries, Dyon Schuijl, Ruben Keizer, Reza Fambrene (2) en Vincent Benesia. SV TEO kon het in 5E niet bolwerken tegen Boerakker en verloor met 2-4 terwijl KRC klop kreeg (6-2) van de combinatieclub TLC. Zondag-derdeklasser Siddeburen ging roemloos onderuit (4-0) bij Amicitia VMC en WEO liet dure punten liggen in het duel met thuisclub Eenrum. De Woldendorpers verloren met 2-1. Warffum plukte in die klasse een 3-1 overwinning bij SV Woltersum weg en in 5F wisten de zondagvoetballers van SC Scheemda wel te winnen. THOS werd op eigen veld met 2-7 afgeserveerd. Voor de Scheemders scoorden Martijn Delger (4), Ron Keizer, Jari Tolner en Patrick de Haan.

No Replies to "Voetbaloverzicht"