Jubilerend Phoenix herrijst op nieuw nest

oudeglorie

De pioniers van het Delfzijlster rugby in actie. Wie herkent een of meerdere mensen?

Het is al weer veertig jaar geleden dat een aantal pioniers in Delfzijl begon te rugbyen. Beginnend aan de Kustweg werd er de laatste decennia gespeeld op het sportpark Uitwierde. In het jubileumjaar van de vereniging zal Phoenix door de herstructurering in de gemeente wederom verhuizen.

Het Uitwierder sportpark wordt gesloten en dus met er een ‘nieuw nest’ worden gebouwd. DRC Phoenix wordt een van de verenigingen die zich op sportpark Tuikwerd gaat vestigen. De verhuizing in combinatie met het jubileum vindt de vereniging een mooie gelegenheid om een feest te organiseren. Deze staat gepland in september waarbij de club hoopt dat er veel leden van vroeger aanwezig zullen zijn. Phoenix komt graag weer in contact met uit het oog verloren leden van weleer. Men kan contact opnemen met Rolf Oosterhuis via rolfoosterhuis@hotmail.com of het telefoonnummer 06-55895705

No Replies to "Jubilerend Phoenix herrijst op nieuw nest"