ZPCA zoekt cursisten

Om structureel iets te doen aan het tekort aan trainers, heeft zwemvereniging ZPCA uit Appingedam, als voortrekker in de Regio Noord afdeling Groningen, contact opgenomen met de nationale zwembond KNZB om dit jaar een cursus  trainer wedstrijd zwemmen niveau 2 op te starten.

Er zal een opstart bijeenkomst worden georganiseerd waarvoor de datum later bekend gemaakt zal worden. De cursus bestaat uit zeven bijeenkomsten van elk drie uur. Om aan de cursus deel te kunnen nemen moet men minimaal 15 jaar zijn en over de vaardigheden van het zwem-ABC te beschikken. Ook moeten deelnemers in staat zijn om een pop op te duiken en te vervoeren.

ZPCA wil alle verenigingen oproepen om zo spoedig mogelijk cursisten aan te melden, zodat de vereniging een inventarisatie van het aantal deelnemers kan maken. Op dit moment zijn er acht aanmeldingen. Belangstellenden kunnen zich opgeven bij Jan Slagter. Stuur een mail naar slagter46@hotmail.com of bel met 0596-625122.

No Replies to "ZPCA zoekt cursisten"