Turnsters GAV Unitas stropen mouwen op

Op zaterdag 1 en zondag 2 februari wordt door de KNGU district Noord de plaatsingswedstrijd derde divisie georganiseerd in de sporthal van Tweede Exloërmond. Turnsters uit Groningen, Friesland en Drenthe zullen hier proberen zich te plaatsen voor de kwartfinale NK Turnen in Dalen op 8 en 9 maart. Op zondag 2 februari proberen vijf meiden van de turnselectie van G.A.V. Unitas uit Usquert zich te plaatsen voor de kwartfinale NK turnen. Mare Kraaijenzank en Nienke Lambers komen uit in pupil 1 niveau N3, Lisanne Timmers en Marit Hoek in pupil 2 niveau N3 en Angelique Timmers in Junior niveau D. Zondagavond is bekend of de meiden een ronde verder zijn. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

No Replies to "Turnsters GAV Unitas stropen mouwen op"