OBS Jan Ligthart kampioen schoolzwemmen

schoolzwemmen
OBS Jan Ligthart werd eerste. En dat wilden ze wel even laten horen…

Zwemvereniging ZPCA heeft zaterdag in zwembad Dubbelslag de vierde schoolzwemkampioenschappen van Appingedam georganiseerd. Alle scholen uit de stad van de hangende keukens deden mee en het was dan ook een gezellige boel in het zwembad. De hoofdprijs ging naar OBS Jan Ligthart.

Maar liefst 115 scholieren lieten zich van hun beste kant zien, waarbij ze aangemoedigd werden door ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s. Op drie afstanden, te weten schoolslag, rugslag en vrije slag, werd om de titel schoolzwemkampioen 2014 gestreden. Uiteindelijk mocht OBS Jan Ligthart de titel op haar naam schrijven. De Bladergroenschool en OBS Jan Nieuwehuyzen werden tweede en derde. De plaatsen vier tot en met zeven waren voor CBS de Citer, OBS Iemekörf, CBS de Triangel en SBO de Delta. Alle scholieren kregen na afloop een oorkonde gekregen. Ook voor de organisatie was het een geslaagde middag. Men hoopt de deelnemers vaker in het bad te mogen begroeten.

No Replies to "OBS Jan Ligthart kampioen schoolzwemmen"