Winst en verlies overige Midstars-teams

Het team van Midstars 3 moest het in de Noordelijke tweede divisie op vrijdag 21 maart in Appelscha opnemen tegen TTV Appelscha 2. De Middelstummer tafeltennissers speelden in de gebruikelijke opstelling met Harry Kruizenga, Richard Roossien en Peter de Hek. Het werd een lastige avond, waarbij Kruizenga en Roossien beiden een enkelpartij wisten te winnen en De Hek zonder overwinning bleef. Een aantal wedstrijden hadden echter net zo goed de andere kant op kunnen vallen. Doordat Roossien en Kruizenga ook de dubbel verloren werd het een 8-2 nederlaag. Ondanks deze nederlaag staat het team nog op de eerste plaats met één punt voorsprong op de naaste achtervolger.

Midstars 4 speelde op dinsdag 18 maart een uitwedstrijd in Hoogezand tegen Beukema 1. Een goede uitslag was noodzakelijk om mee te blijven doen in de strijd op de topplaatsen in de tweede klasse. Het team speelde deze wedstrijd met Joop Bakker, Jan Boerma en Frans de Vries. Bakker wist deze avond weer eens knap ongeslagen te blijven en De Vries wist hier twee overwinningen aan toe te voegen. Boerma stond in één enkelpartij aan de goede kant van de score en doordat het team ook de dubbel winnend wist af te sluiten werd het een ruime 7-3 overwinning. Door dit resultaat staat het team op dit moment op de eerste plaats en lijkt een plaats in de kampioenspoule ze niet meer te kunnen ontgaan.

Midstars 5 moest op de vrijdagavond in Siddeburen aantreden tegen DOTO 4. Het team moest voor deze wedstrijd een beroep doen op invaller Saskia de Jong. Zij speelde deze wedstrijd samen met Anine Stegeman en Johan de Hek. Stegeman en De Hek stonden beiden in twee enkelpartijen aan de goede kant van de score. De Jong bleef zonder overwinning, al moet worden gezegd dat ze het de sterkste tegenstander erg lastig wist te maken. De Hek en Stegeman hadden in de dubbel weinig kans, zodat het een 6-4 nederlaag werd met als beloning de derde plaats in de competitie van de derde klasse.

Voor de heren van Midstars 6 stond op donderdag 20 maart de uitwedstrijd tegen DTTC ’78 5 in Appingedam op het programma in de vierde klasse. Het team bestond ditmaal uit Piet Bergsma, Arnold Delhaas en Rob Andringa. Delhaas en Andringa wisten twee partijen in winst om te zetten en Bergsma wist hier nog een overwinning aan toe te voegen. Doordat het team de dubbel verloor werd het een 5-5 gelijkspel en staat men momenteel op de derde plaats.

Het team van de DUO-competitie speelde op donderdagavond in Leek de topper tegen Rotak 1. Het werd een zware avond voor Peter Streurman en Guus Mulder tegen deze sterke tegenstander die in de sterkste opstelling aantrad. Het duo bleek niet in staat om een enkelpartij in winst om te zetten. Wel wisten ze erg knap de dubbel naar zich toe te trekken. Door de 4-1 nederlaag staat het team op dit moment op de tweede plaats.

De jeugd van Midstars speelde op zaterdag 22 maart de thuiswedstrijd in de eigen sporthal aan de Coendersweg 15A tegen Argus 6 uit Harkstede. Voor Midstars stonden Xander Oskam, Peter Bulthuis en Natasja ten Berge aan de tafel. Het werd een zware wedstrijd voor de jeugd, waarin Oskam met bij vlagen uitstekend spel twee enkelpartijen in winst wist om te zetten. Bulthuis en Ten Berge bleven zonder overwinning in de enkelspelen. Wel wisten Bulthuis en Oskam de dubbel in winst om te zetten, zodat het uiteindelijk een 7-3 nederlaag werd. Het team bezet momenteel de vijfde plaats in de vierde klasse.

No Replies to "Winst en verlies overige Midstars-teams"