Roossien wint OTC-toernooi TTV Midstars

Richard Roossien is zondag als winnaar gehuldigd van het OTC veteranentoernooi dat door tafeltennisclub Midstars uit Middelstum was georganiseerd. Het was alweer de zesde keer dat de club de deuren voor de ‘oudjes’ had geopend.

De deelnemers kwamen van heinde en verre. Een deelneemster uit Breda had met haar man een tent opgezet bij de plaatselijke camping. Terwijl manlief in het clubhuis van Midstars boeken zat te lezen sloeg zij menig tegenstander van de tafel. John Kiele was ’s ochtends vanuit Rotterdam al om zeven uur in de auto gestapt om tijdig in de kop van Groningen te arriveren.

In de hoogste klasse werd een nek aan nek-strijd gestreden tussen Richard Roossien (ttv Midstars), Gert Storteboom (ttv Argus) en Jan van Rooijen (ttv Tornado ’74). De mannen gaven elkaar geen duimbreed maar Richard Roossien mocht zich, nadat de rook was opgetrokken, tot toernooiwinnaar laten kronen. Het was knap dat Jan van Rooijen als speler uit de tweede klasse van de afdeling zich zo goed staande wist te houden tegen spelers uit de noordelijke divisies

In de tweede groep streek Linda van der Veen (ttv Batswingers) de eer voor zich op door in de finalepoule vier heren aan de zegekar te binden. Jan Boerma werd tweede (ttv Midstars) en Erwin Heijnen (ttv Rotak) wist het brons te bemachtigen.
Dick Verweij (ttv Detac) wist in de derde groep ongeslagen te blijven. Arnold Delhaas (ttv Midstars) pakte de tweede prijs voor de sympathieke uit Irak afkomstige deelnemer Nijas Yannus Abdulhassan (ttv Drachten).

De dag verliep ordentelijk door de uitstekende toernooileiding die in vertrouwde handen was van de wedstrijdsecretaris van Midstars Johan de Hek. Een grote bijdrage aan de gezelligheid leverden de uitstekende gastheren in de kantine van de club Gert Stulp en Herbert Luit. Volgend jaar is de zevende editie van het OTC veteranentoernooi in Middelstum. Voor de kenners, het toernooi is altijd op de laatste zondag van augustus.

Uitslagen
Hoofdgroep  
1 Richard Roossien (ttv Midstars) 
2 Gert Storteboom (ttv Argus)
3 Jan van Rooijen (ttv Tornado’74) 

Middengroep  
1. Linda van der Veen (ttv Batswingers) 
2. Jan Boerma (ttv Midstars) 
3. Erwijn Heijnen (ttv Rotak)

3e, 4e en 5e klasse
1. Dick Verweij (ttv Detac)
2. Arnold Delhaas (ttv Midstars)
3. Nijas Yannus (ttv Drachten

No Replies to "Roossien wint OTC-toernooi TTV Midstars"