Goossens doet Klimaatgroep Stars pijn

De eerste vuurproef voor Klimaatgroep Stars dit tafeltennisseizoen vond zaterdag plaats in Veenendaal tegen SKF. Na de uitstekende 8‐2 zege op Disnierats en de walkover tegen Tafeltennis Zwolle mocht het keurkorps van coach Gert Stulp het opnemen tegen kampioenskandidaat SKF met oud-Nederlands kampioen Henk van Spanje in de gelederen. Hij liet zien dat hij nog steeds een van de beste tafeltennissers van Nederland is.

Alle spelers van Klimaatgroep Stars dolven het onderspit al wisten Henk Jan Wils en Colin Rengers hem nog te dwingen tot het spelen van een vierde game. Scherprechter in Veenendaal was echter Jelle Goossens. Hij won al zijn drie enkelpartijen met het kleinste verschil. Henk Jan Wils kwam met 12‐10 verlies in de vierde game net te kort tegen Goossens om een beslissende vijfde game af te dwingen. Colin Rengers en Jan Tammenga wisten Goossens wel tot het spelen van een vijfde game te verleiden maar Goossens trok daarbij steeds aan het langste eind. Interessante leerstof voor trainer Anne Vlieg en coach Gert Stulp om uit te zoeken hoe men het kleine gaatje met Goossens kan dichten.

Bij invaller Hans de Boer aan de kant van SKF gaan de jaren nu echt tellen en de mannen uit Middelstum lieten De Boer met lege handen achter (Colin Rengers won nota bene de derde game tegen De Boer met 11‐0). De eerstvolgende thuiswedstrijd is Klimaatgroep Stars ‐ US (Amsterdam) op zaterdag 11 oktober in MIddelstum. De aanvang is 18.00 uur.

KlimaatgroepStars 2 blijft ongeslagen dankzij een 4-6 zege tegen de Veluwe uit Apeldoorn. Kopman Jan Thews was verhinderd en dus mocht Peter de Hek, spelend in Midstars 4 in de Noordelijke tweede divisie, voor hem invallen. De eerste enkelpartijen van Bahram Gerami en De Hek waren allebei spannende vijfsetters die met twee
punten verschil in de beslissende game werden verloren. Thomas Kuijer wist zijn eerste enkelpartij en het dubbel samen met Gerami wel te winnen.

Gerami wist zijn tweede enkelpartij wel in winst om te zetten en Kuijer had ook geen moeite met zijn tweede opponent. Voor De Hek bleek ook een goed resultaat in de tweede enkel te hoog gegrepen. De derde enkelwedstrijd van Kuijer was weer een relatief makkelijke overwinning waarna Gerami nogmaals in de vijfde game verslagen werd. De Hek wist in de laatste partij van de dag toch de winst voor Klimaatgroep Stars veilig te stellen. Voor de reserves staat er zaterdag 11 oktober eveneens een thuiswedstrijd om 18.00 uur geprogrammeerd. dan komt Blauw Wit (Almelo) naar Middelstum.

De dames Klimaatgroep Stars hebben dit weekend met 8-2 van GTTC uit Groningen verloren. Anine Stegeman wist haar eerste wedstrijd van de avond meteen te pakken, maar verloor de overige duels met 3‐0 en 3‐2. Yvette Gombers wist haar laatste wedstrijd van de avond te pakken, maar moest bij de andere twee wedstrijden het punt aan de tegenstander laten (3‐2 en 3‐1). Lianda Bakker noteerde drie nullen (3‐0, 3‐1 en 3‐0).

Doordat de dames uit Middelstum ook de dubbel niet hun kant op konden trekken, werd de eindstand 8‐2 in het voordeel van GTTC Groningen.
Swift (Deventer) is zaterdag 11 oktober in MIddelstum te gast en dan ligt er een nieuwe kans om tot succes te komen. De aanvang is ook hier 18.00 uur

No Replies to "Goossens doet Klimaatgroep Stars pijn"