ZEC poulewinnaar in Uithuizen

zaaluithuizen
In sporthal De Mencke in Uithuizen is het Zandeweerster ZEC winnaar geworden van poule 3 in het B-toernooi van de Hogeland Cup. De strijd om de beste nummer twee moest in de laatste wedstrijd van de avond beslist worden tijdens het duel tussen Warffum en Stedum.

ZEC kwam verrassend goed voor de dag en liet alleen in het duel met Warffum (3-3) een steekje vallen. De Zandeweersters nemen het op 29 december in het A-toernooi op tegen Omlandia, De Fivel, Hunsingo en SV Bedum (zo).

Zoals gezegd moesten Warffum en Stedum uitmaken wie er als beste nummer twee van de B-poules zou eindigen en uiteindelijk naar het hoofdtoernooi mocht oversteken. De Stedumers wonnen met 2-4, maar stuiten nu op het probleem dat ze ook op het toernooi in Loppersum actief zijn. Er moet dus door de organisatie naar een oplossing worden gezocht om dit hiaat op te vullen. Daar heeft men nog geen antwoord op kunnen geven.

Uitslagen
Warffum – Usquert 6- 2
ZEC   – KRC   5- 1
Stedum  – Usquert 5- 0
Warffum – ZEC   3- 3
KRC   – Stedum 0- 8
Usquert – ZEC   0-10
Warffum – KRC   6- 2
Stedum  – ZEC   2- 3
Usquert – KRC   7- 2
Warffum – Stedum 2- 4

Eindstand
ZEC    4-10
Stedum  4- 9
Warffum  4- 7
Usquert  4- 3
KRC    4- 0

No Replies to "ZEC poulewinnaar in Uithuizen"