Aftrap indoortoernooi in Scheemda

In de Eextahal in Scheemda is zaterdag een start gemaakt met de elfde editie van het indoor voetbaltoernooi dat sinds 2005 wordt gehouden. De eerste winnaar van dit evenement was Rolder Boys, begin dit jaar nam Omlandia de wisseltrofee mee naar huis en werd Emiel Staal van ZNC met veertien treffers tot topschutter van het toernooi gekroond.

Omlandia had met Jeroen Haan twee keer (2011 / 2013) de meest trefzekere speler in huis. De Ten Boersters overleefden de eerste ronde en hebben zich van een plek op de finaledag weten te verzekeren. Dat deden ook de zaterdagvoetballers van het Winschoter WVV.

Het Asser ACV en NEC Delfzijl doen dit jaar voor het eerst mee. De winnaar van het toernooi zal ook nu weer mogen deelnemen aan de Supercup in Leek, waar alle winnaars van de sterkste zaaltoernooien uit Noord-Nederland aan deelnemen. De wedstrijden in de Eextahal worden gefloten door officiële KNVB-scheidsrechters.

De volgende voorronden staan gepland voor maandag- en dinsdagavond. Maandagavond worden de voetbalschoenen aangetrokken door SJS, BNC, MOVV, HS ’88, THOS, Rolder Boys, Noordster en Heiligerlee. Een dag later komen Wagenborger Boys, NEC Delfzijl, SGV, Westerlee, ASVB, ACV, De Fivel en Drieborg in actie komen.

De finalepoule wordt zaterdag 3 januari afgewerkt.

Uitslagen:
Sellingen – Bellingwolde  1-3
Meeden (zon) – Appingedam  0-4
SV TEO – WVV (zat)     1-2
Poolster – Omlandia     1-3
Meeden (zon) – Sellingen  0-3
Appingedam – Bellingwolde  1-1
Poolster – SV TEO      2-2
Omlandia – WVV (zat)    2-2
Bellingwolde – Meeden (zon) 7-0
Sellingen – Appingedam   3-4
WVV (zat) – Poolster    2-1
SV TEO – Omlandia      1-2

1e plaats poule A – 2e plaats poule B
Bellingwolde – WVV (zat)  0-3
1e plaats poule B – 2e plaats poule A
Omlandia – Appingedam    4-1

No Replies to "Aftrap indoortoernooi in Scheemda"