Kwint wint Lopster nieuwjaarsloop

lopperloop
Voorzitter Rob Sleurink (links) van voetbalvereniging SC Loppersum schoot zaterdagmiddag de deelnemers weg die zich voor de Nieuwjaarsloop van de club hadden gemeld. De weersvoorspellingen waren allesbehalve rooskleurig, maar uiteindelijk viel het allemaal mee en konden de sportievelingen aan de slag.

De route liep vanaf het sportpark aan de Bosweg richting Eenum en Zeerijp om daarna naar Loppersum terug te keren. De winst bij de senioren ging naar Thomas Kwint in een tijd van 18.23 minuten. De tweede plaats was voor  Joris Jurna. De speler van de tweedeklasser had 19.54 minuten voor het traject nodig. Op de derde plek eindigde Derk Pestman in een tijd van 20.26 minuten. Bij de junioren was Jesse Kwint de rapste van het gezelschap. Dat was voor de vierde keer op rij. Hij verbeterde zijn eigen tijd en passant en passeerde de streep in 22.26 minuten. Tim Maneschijn had dertig seconden meer nodig (22.56) en werd daarmee tweede. Wout van der Eide werd derde in een tijd van 26.12 minuten. De sporters konden zich na afloop te goed doen aan een bak snert of bonensoep.

No Replies to "Kwint wint Lopster nieuwjaarsloop"