Chinees tafeltennistalent grijpt brons

GertenShuohanMen
Shuohan Men en coach Gert Stulp.

Shu0han Men, de speelster uit de talentenschool van de Stichting Talentontwikkeling Toptafeltennis Groningen, mocht afgelopen weekend op stage met de Nederlandse selectie. De speelsters van Oranje namen deel aan de open Zweedse kampioenschappen.  Shuohan Men liet zien dat de trainingen onder leiding van Anne Vlieg in Middelstum bij Midstars en de coaching van Gert Stulp haar geen windeieren hebben gelegd.

In Zweden wist Shuohan Men in haar leeftijdsklasse te winnen van de nummers zeven en vier van Europa en wist zo beslag te leggen op de bronzen medaille. Bondscoach Marcel Kraa stak niet onder stoelen of banken zeer onder de indruk te zijn van deze prestatie.

Colin Rengers, tevens telg uit de talentenschool en speler van Klimaatgroepstars 1, maakt komend weekend zijn opwachting in de eerste ronde van de Nederlandse kampioenschappen tafeltennis in Zwolle bij de senioren. Rengers is officieel nog jeugdspeler en treedt aan in het dubbelspel met aan zijn zijde oud-Nederlands kampioen Henk van Spanje.

No Replies to "Chinees tafeltennistalent grijpt brons"