Medailleregen voor turnsters SVA Appingedam

SVA Appingedam heeft zaterdag tijdens de eerste NTS B voorwedstrijd in Groningen, bij wijze van spreken, een ware medailleregen over zich heen gekregen.

Voor een aantal turnsters van de Damster vereniging was het hun eerste wedstrijd in Sporthal Hoogkerk in Groningen. Naomi Bos beet het spits af en mocht met haar warming-up voor de wedstrijd in de klasse Junior 4 G beginnen. Ze turnde een keurige en stabiele wedstrijd. Die leverde geen medaille op, maar de vierde plaats biedt perspectief voor de tweede wedstrijd op 21 maart in Uithuizen Later in de wedstrijd stonden er twee meiden van SVA op het podium (zie foto 1).

Anouk Toxopeus veroverde de gouden medaille in de klasse Jeugd 1 D2, gevolgd door haar clubgenote Eva Griep die de zilveren medaille veroverde. In deze zelfde klasse werd Mirella Bolhuis keurig vijfde. Kaylee Duivis kwam uit in Jeugd 1 D1 en behaalde de vierde plaats. In wedstrijd drie was het weer raak. Sanne Dijkhuizen en Noa van Lennep werden respectievelijk eerste en derde (zie foto 2)  in Pupil 1 D2. In deze klasse kwamen ook Romy Bloem (8e) en Rosalie Veen (9e) uit. Merel  Rozema turnde in de klasse Junior F en behaalde de tweede plaats (zie foto 3). In de Klasse Senior F was het weer raak voor een turnster van SVA Appingedam. Julia Froma werd daarin derde en kreeg de bronzen medaille omgehangen. (foto 4)

????????  IMG-20150307-WA0018

IMG-20150307-WA0020  IMG-20150307-WA0014

 

No Replies to "Medailleregen voor turnsters SVA Appingedam"